AKCIJSKA PONUDA

Proizvodni kod: AS6-7-8
Dostupnost: Na zalihama
Kol: - +
Web cijena:
69.00€
59.00€

10 ili više

49.00€

25 ili više


Redovna cijena za jedan komad iznosi: 108.00€
Štednja:39.00€ (36%)
Ukupno:69.00€
Preporučena postolja
X-postolje
od 23.90€


Kupnja uključuje jednu aluminijsku rastavljivu motku, elastičnu gornju motku od stakloplastike, kvalitetnu na vodenoj osnovi digitalno DYE tiskanu zastavu i modernu torbu za mobilnost Vaše solucije (jedna torba je za dva kompleta).
Veličina prikaza: 200x50cm. Veličina ukupno je 240cm. Veoma prikladno za sajmove, marketinške promocije i još mnogo toga. Za postavljanje na trdim podlagama, savjetujemo nabavu još X- postolja.
Prema svojim potrebama, možete dodati još dodatno postolje odabirom iz popisa.
Za područje EU-a: besplatna dostava za kupnju iznad 300 € putem paketne usluge DPD.
Primjerice: Ako kupite najmanje 5 set-ova, dostava je besplatna.

Predloške možete preuzeti besplatno. Predlošci su dostupni u već uobičajenim grafičkim oblicima. Možete odabrati predložak za koji smatrate da će najviše odgovarati Vašem budućem radu. Svaki prikaz je definiran dvjema konturama. Crna kontura služi za definiranje područja prikaza, a crvena služi za uvećanje. Uvećanje je neophodno, budući da će sve zastave biti oivičene, iz ovog razloga, prikaz dizajna bi uvijek trebao biti veći za nekoliko cm.
SAVJET: Postavite svoj prikaz unutar crvene konture.

Dizajniranje prikazom bitne mape

Formati podrške: PSD, JPEG, TIFF, BMP and PDF.
Prikazi bitne mape imaju fiksnu rezoluciju i njihove dimenzije se ne mogu mijenjati, a da ne dođe do gubitka kvalitete prikaza. Prikazi bit mape imaju veoma veće veličine datoteka od vektorske grafike te su obično komprimirani za smanjenje veličine datoteke.
SAVJET 1: Preporučujemo Vam da upotrebite rezolucijo grafike od 72 dpi u mjerilu 1:1.
SAVJET 2: Upotrijebite način rada u CMYK-u.

Dizajniranje korištenjem 'vektorskog' prikaza

Formati: AI, CDR, PDF
Vektorski prikazi su načinjeni od mnogo individualnih skalabilnih objekata. Prikazi koji temelje na vektorima neovisni su o rezoluciji i njihova veličina se može promijeniti bez gubitka kvalitete prikaza!
SAVJET 1: Prije pohrane Vaše grafike, sav tekst trebate pretvoriti u krivulje.
SAVJET 2: Upotrijebite način rada u CMYK-u.

Usklađivanje boja

Ako je potrebno usklađivanje boja, opišite korištene boje u grafičkom dizajnu PANTONE brojevima ili vrijednostima CMYK. Bez ovih podataka nećemo biti odgovorni za točnost boja Vašeg dizajna.

Učitavanje Vaše grafike

Za učitavanje vaših datoteka koristite Modul za učitavanje grafike. Za svaki naručeni artikl možete učitati do tri datoteke. U slučaju više datoteka, a niste sigurni koja bi bila prikladnija za proizvodnju, odaberite najbolje tri datoteke te nam ih pošaljite. Molimo Vas da ne pokušavate učitavati datoteke veće od 200 Mb.

Besplatna provjera grafike

Ako niste sigurni u kvalitetu Vašeg dizajna ili se premišljate, možemo Vam besplatno pomoći. Možete nam poslati dovršeni dizajn ili tek ideju koja temelji na Vašem logu ili promotivnom tekstu. Nakon što primimo Vašu mapu, ubrzo ćemo Vam odgovoriti je li sadržaj mape pogodan za tisak zastava ili ćemo Vas savjetovati o eventualnim promjenama. Za učitavanje Vašeg dizajna, molimo Vas da koristite Besplatnu provjeru grafike. Da bismo Vas mogli besplatno savjetovati, morat ćete se najprije prijaviti. Nakon prijave, imat ćete mogućnost učitati najviše 3 različita dizajna koja se odnose na 3 različita oblika nosača zastava.