POSTOLJA

Prikaz: Lista / Mreža

Stalak za podlogu
Stalak za podlogu načinjen je od čvrstog nehrđajućeg INOX čelika 14 mm i plastičnih držala – sve su komponente od materijala otpornih na hrđu! Dizajniran je za jednostavno duboko uguravanje u mekanu ili srednje tvrdu podlogu. S lakoćom nosi zastav..
od 14.90€
Bazirano na 0 pregleda.
Plastični vijčani stalak
Svoju zastavu na mekane do srednje tvrde podloge možete postaviti plastičnim vijčanim stalkom, pri čemu čekić neće biti potreban. Stalak je vrlo stabilan i uključuje kvalitetan rotator sa osovinom. Dužina stalka je 480 mm. Može se jednostavno pren..
od 21.90€
Bazirano na 0 pregleda.
metalna ploča 2kg
Postolje - metalna ploća idealno je za prikazivanje u zatvorenom, težine 2 kg. Jednostavno se prenosi s događanja na događanje. Za korištenje na otvorenom dostupan je posebni mjehur s vodom. Puna veličina iznosi 30x20 cm.   ..
od 27.90€
Bazirano na 0 pregleda.
Postolje - metalna ploča
Postolje - metalna ploća idealno je za prikazivanje u zatvorenom, težine 7 kg. Jednostavno se prenosi s događanja na događanje. Za korištenje na otvorenom dostupan je posebni mjehur s vodom. Puna veličina iznosi 40x40 cm.   ..
od 59.00€
Bazirano na 0 pregleda.
U-postolje za auto kotač
U-postolje idealno je za fiksiranje izpod kotača za uputrebu u auto salonima ili na terenu.   ..
od 24.90€
Bazirano na 0 pregleda.
Postolje od plastike
Postolje od kompaktne plastike izvrsno je rješenje za zastave većih dimenzija koje se koriste na otvorenom. Kada je napunjen vodom teži najviše od 25 kg. Može se jednostavno prenositi skupa sa zastavom i komponentama postavljanja.   ..
od 28.90€
Bazirano na 0 pregleda.
X-postolje s vodenim mjehurom
X-postolje s vodenim mjehurom izvrsno je rješenje za zastave većih dimenzija koje se koriste na otvorenom. Kada je napunjen vodom ili pijeskom, mjehur teži najviše 16 kg. Može se jednostavno prenositi skupa sa zastavom i komponentama postavljanja,..
od 28.90€
Bazirano na 0 pregleda.
X-postolje
X-postolje idealno je za prikazivanje u zatvorenom, težine od samo 1,5 kg. Jednostavno se prenosi s događanja na događanje. Noge se za jednostavnu pohranu sklapaju. Za korištenje na otvorenom dostupan je posebni mjehur s vodom. Puna veličina izn..
od 23.90€
Bazirano na 0 pregleda.